Ynergy is een BRL 6000-21 gecertificeerd en erkend bedrijf voor bodemenergiesystemen

Uw huis verwarmen met bodemwarmte

Met een warmtepomp op bodemwarmte kunt u uw huis verwarmen én koelen met duurzame energie uit de aarde. In de winter is de bodem namelijk releatief warm ten opzichte van de buitentemperatuur. In de zomer is de bodem juist relatief koel ten opzichte van de buitentemperatuur.
Met bodemwarmte bespaart u 30-60% op de energiekosten voor de verwarming en koeling van uw huis en het opwekken van warm tapwater. U heeft minder last van de stijgende energieprijzen, want uw energie komt voor een groot deel gewoon uit de bodem. Spaar vanaf vandaag het milieu, bespaar geld, en geniet van meer comfort.

Bodemwarmte; iets voor u?

Wilt u weten of een warmtepomp op bodemwarmte ook voor uw situatie de juiste keuze is?
Een warmtepomp in een nieuw te bouwen woning met vloerverwarming kan altijd. Een warmtepomp op bodemwarmte kan ook in een woning dat wordt verbouwd en compleet opnieuw wordt geïsoleerd én overal van vloerverwarming wordt voorzien.
Een bestaande woning voorzien van een warmtepomp op bodemenergie kan alleen als de woning nu al geschikt is voor zeer lage temperatuur verwarming.

Maak een afspraak met de projectmanager en maak kennis met de unieke doordachte aanpak van Ynergy. Geen ingewikkelde praatjes, maar toekomstvaste energieoplossingen die werken.
Op deze website vindt u wat Ynergy voor u kan betekenen. Uiteraard kunt u ook direct met Ynergy contact opnemen. Binnen 5 minuten weet u dan of een warmtepomp ook voor u de juist oplossing is.

Ynergy warmtepomp­installateur

Ynergy is sinds 2014 (als een van de eerste organisaties) een BRL 6000-21 gecertificeerd bedrijf voor het ontwerpen, installeren en beheren van warmtepompen op bodemwarmte. Het certificaat én meer dan 15 jaar ervaring met het turn key installeren van bodem gekoppelde warmtepompsystemen in woningen is uw garantie voor een perfect werkend warmtepomp­systeem voor uw huis.
Ynergy logo

InstallQ erkende installateur

Dekra BRL 6000 logo
InstallQ logo

Nieuwbouw

Voorbeelden van warmtepomp­installaties bij nieuwbouw.

Dat wil ik zien  

Renovatie

Voorbeelden van warmtepomp­installaties bij renovatie.

Dat wil ik zien  

Bestaande woning

Voorbeelden van warmtepomp­installaties bij bestaande woningen.

Dat wil ik zien