Ynergy is BRL 6000-21/00:2019 gecertificeerd en een erkend bedrijf voor bodemenergiesystemen

Uw huis verwarmen met aardwarmte

Met een warmtepomp op aardwarmte kunt u uw huis verwarmen en koelen met duurzame energie uit de aarde. Met aardwarmte bespaart u 30-60% op de energiekosten voor de verwarming en koeling van uw huis en het opwekken van warm tapwater. U heeft minder last van de stijgende energieprijzen, want uw energie komt voor een groot deel gewoon uit de aarde. Spaar vanaf vandaag het milieu en bespaar geld.

Ynergy warmtepomp­installateur

Ynergy is een erkend bedrijf voor het ontwerpen, installeren en beheren van warmtepompen op aardwarmte volgens BRL KBI 6000-21. In combinatie met de jarenlange ervaring met het turn key installeren van bodem gekoppelde warmtepompsystemen is dit uw garantie voor een perfect werkende warmtepomp­systeem voor uw huis.

Aardwarmte; iets voor u?

Wilt u weten of een warmtepomp op aardwarmte ook voor uw situatie de juiste keuze is? Maak een afspraak met de projectmanager en maak kennis met de unieke doordachte aanpak van Ynergy. Geen ingewikkelde praatjes, maar toekomstvaste energieoplossingen die werken.
Op deze website vindt u wat Ynergy voor u kan betekenen. Uiteraard kunt u ook direct met Ynergy contact opnemen. Binnen 5 minuten weet u dan of een warmtepomp ook voor u de juist oplossing is.

Nieuwbouw

Voorbeelden van warmtepomp­installaties bij nieuwbouw.

Dat wil ik zien  

Bestaande woning

Voorbeelden van warmtepomp­installaties bij bestaande woningen.

Dat wil ik zien  

Renovatie

Voorbeelden van warmtepomp­installaties bij renovatie.

Dat wil ik zien