Ynergy Logo

Nibe warmtepomp­installateur

Dé warmtepomp­installateur kiest voor Nibe warmtepompen

Thema is bijgewerkt op

Ynergy installeert Nibe warmtepompen

Ynergy is als installateur van warmtepompen gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en inregelen van een complete Nibe warmtepompinstallatie. De warmtepomp verwarmt, koelt en maakt warm tapwater. Een Nibe warmtepomp is compleet, stil, mooi afgewerkt en eenvoudig te bedienen. De weg naar een succesvolle Nibe warmtepompinstallatie is de bepaling van de juiste warmtebehoefte van de woning, de selectie van de perfect bijpassende Nibe warmtepomp, warmtebronnen die passen bij de warmtepompkeuze, en een uitgekiend afgiftesysteem (vloerverwarming / vloerkoeling). Alleen een goed gedimensioneerd keten-ontwerp, met in het hart een Nibe warmtepomp, zorgt voor een hoog rendement en dus lage energiekosten.

De Nibe warmtepomp­installateur rekent zelf

Berekent uw warmtepompinstallateur de bodemwarmtewisselaar zelf? De bodemwarmtewisselaar moet passen bij de warmtepomp. Te kleine bodemwarmtewisselaars koelen de bodem te sterk af en gaat ten koste van het warmtepompsysteemrendement. Te grote bodemwarmtewisselaars vergen een hoge investering, maar leveren niet per se een significante meerbesparing op.
Ynergy is een BRL 6000/21 gecertificeerd warmtepompinstallateur en dimensioneert zelf de complete Nibe warmtepompinstallatie. Wel net zo slim.

Nibe F1145 / S1155
solo-warmtepomp

Nibe solo-warmtepomp

De Nibe F1145 / F1155 / S1155 solo-warmtepomp voor 5 - 17 kW verwarmingsvermogen. De F1145-serie is een aan/uit warmtepomp en de F1155 / S1155-series zijn modulerende warmtepompen. De warmtepomp wekt het warm tapwater via een separate boiler op. Met een ingebouwde of externe koelmodule is de warmtepomp geschikt voor passieve koeling.

Nibe F1245 / S1255
combi­warmtepomp

Nibe combiwarmtepomp

De Nibe F1245 / F1255 / S1155 combiwarmtepomp met een vermogensrange van 5-16 kW. De warmtepomp heeft een ingebouwde 180 liter boiler en een optionele koelmodule voor passieve koeling. De F1245-serie is een aan/uit warmtepomp en de F1255 / S1155-series zijn modulerende warmtepompen.

Ynergy kiest voor topkwaliteit

Nibe combiwarmtepomp

De Nibe F-serie en S-serie warmtepompen hebben in combinatie met een ruimtethermostaat een ErP A+++ energielabel.

Nibe logo

Ynergy, uw Nibe warmtepomp­installateur

De Nibe F-serie en S-serie zijn de best sellers van Ynergy. De Nibe F1255-06 PC / S1155-06 PC combiwarmtepomp verwarmt, koelt en levert het warm tapwater met één apparaat. De warmtepomp is stil, compleet en netjes afgewerkt. De inregelmogelijkheden zijn uitgebreid, maar de dagelijkse bediening door de gebruiker is simpel via een mooie kleuren display.
De warmtepomp is via Internet op afstand uit te lezen.