Dé warmtepomp­installateur kiest voor Nibe warmtepompen

Thema aardwarmte is bijgewerkt op

Ynergy installeert Nibe warmtepompen

Ynergy is sinds 2007 installateur van Nibe warmtepompen. Ynergy ontwerpt, installeert en onderhoudt Nibe water/water warmtepompinstallaties inclusief het complete afgiftesysteem. De warmtepomp verwarmt, koelt en maakt warm tapwater. Een Nibe warmtepomp is compleet, stil, mooi afgewerkt en eenvoudig te bedienen.

De weg naar een succesvolle Nibe warmtepompinstallatie is de bepaling van de juiste warmtebehoefte van de woning, de selectie van de perfect bijpassende Nibe warmtepomp, warmtebronnen die passen bij de warmtepompkeuze, en een uitgekiend afgiftesysteem (vloerverwarming / vloerkoeling). Alleen een goed gedimensioneerd keten-ontwerp, met in het hart een kwaliteitsproduct van Nibe, zorgt voor een hoog rendement en dus lage energiekosten.

De betere Nibe warmtepomp­installateur rekent zelf

Berekent uw warmtepompinstallateur de bodemwarmtewisselaar zelf? De bodemwarmtewisselaar moet passen bij de warmtepomp. Te kleine bodemwarmtewisselaars koelen de bodem te sterk af en gaat ten koste van het warmtepompsysteemrendement. Te grote bodemwarmtewisselaars vergen een hoge investering, maar leveren niet per se een significante meerbesparing op.

Ynergy is een BRL 6000/21 gecertificeerd warmtepompinstallateur en dimensioneert zelf de complete Nibe warmtepompinstallatie. Wel net zo zeker.

BRL 6000-21 Dekra BRL 6000 logo

Ynergy is een BRL 6000-21 gecertificeerd en door Rijkswaterstaat erkend bedrijf. Voor u betekent dat geborgde kwaliteit bij het ontwerpen en installeren van warmtepompen met bodemenergie.InstallQ InstallQ logo

Ynergy is een InstallQ-erkende installateurYnergy logo offerte aanvragen

Nibe S1156 / S1155 / F1155
solo-warmtepomp

Nibe S1156 warmtepomp

De Nibe S1156, S1155 en F1155 solo-warmtepomp voor 6 - 17 kW verwarmingsvermogen. Deze modellen zijn modulerende warmtepompen. De warmtepomp wekt het warm tapwater via een separate boiler op. Met een ingebouwde of externe koelmodule is de warmtepomp geschikt voor passieve koeling.

Nibe S1256 / S1255 / F1255
combi­warmtepomp

Nibe S1256 warmtepomp

De Nibe S1256 / S1255 en F1255 zijn modulerende combiwarmtepompen met een vermogensrange van 6-16 kW. De warmtepomp heeft een ingebouwde 180 liter boiler. Met een ingebouwde of externe koelmodule is de warmtepomp geschikt voor passieve koeling.

Ynergy kiest voor topkwaliteit

Nibe energielabel

De Nibe F-serie en S-serie warmtepompen hebben in combinatie met een ruimtethermostaat een ErP A+++ energielabel.

Ynergy, uw Nibe warmtepomp­installateur

De Nibe F-serie en S-serie zijn de best sellers van Ynergy. De Nibe S1256-06 PC / S1255-06 PC / F1255-06 PC combiwarmtepomp verwarmt, koelt en levert het warm tapwater met één apparaat. De warmtepomp is stil, compleet en netjes afgewerkt. De inregelmogelijkheden zijn uitgebreid, maar de dagelijkse bediening door de gebruiker is simpel via een mooi kleuren display.
De warmtepomp is via Internet op afstand te monitoren.