Passieve koeling met een warmtepomp

Met een warmtepomp uw huis duurzaam koelen

Huizen verwarmen met een warmtepomp maakt een grote opmars. De gratis warmte uit de directe omgeving zoals buitenlucht en bodem wordt door de warmtepomp gebruikt voor verwarmen van cv-water en warm tapwater. Met een warmtepomp uw huis koelen is minder bekend. Met name een bodemgekoppelde warmtepomp kan uw woning zeer voordelig passief koelen. De warmtepomp vervangt de airco doordat de koelenergie via het vloerverwarmingssysteem aan het gebouw wordt overgebracht. Met een warmtepomp uw huis verkoelen op een aangenaam comfortabele manier zonder tocht heeft de toekomst. Uw hoeft niet meer te investeren in een cv-ketel én airco; één warmtepomp volstaat om uw woning te koelen en verwarmen.

Ook uw huis verwarmen en verkoelen met een warmtepomp?

Ynergy is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en inbedrijfstellen van complete warmtepompinstallaties voor woningen. Warmtepompen verwarmen en verkoelen uw woon- en werkomgeving comfortabel en verzorgen het warm tapwater. Voor het ontwerp worden uw eisen als vertrekpunt genomen. In een gesprek nemen we gezamenlijk de gewenste situatie door zodat Ynergy de perfect passende warmtepompinstallatie kan ontwerpen.
Zo is een warmtepomp-installatie te ontwerpen voor maximale energiekostenbesparing, maximaal comfort of een optimalistie van de besparing versus investering.

Ynergy

Op deze website leest u meer over de aanpak van Ynergy voor een optimale inpassing van een warmtepomp voor uw huis.